Hotel Vogelshof

In de boerderij, op de plek waar vroeger het paard en de stier zijn plekje hadden, zijn nu drie prachtige hotelkamers gecreëerd.

DEZE KAMERS ZIJN TIJDELIJK NIET BESCIKBAAR.

 

Faciliteiten

Luxe kamers met een zit-slaapgedeelte, keukentje, badkamer en privé terras met eigen uitgang zodat U als gast volledig vrij bent om te gaan en te komen wanneer u wilt.  Natuurlijk beschikt de kamer over een tv en is er wireless netwerk op de kamers beschikbaar. Alle kamers zijn op de begane grond, met een prachtig vrij uitzicht over de tuin en weilanden. De kamers zijn inclusief beddengoed, kookspullen, enz.

Ontbijt kan men zelf meebrengen, koffie en thee is gratis beschikbaar op de kamers. Borden en bestek zijn aanwezig. Zo kunt u 's morgens op uw eigen gekozen tijdstip in alle rust uw dag beginnen. Natuurlijk mag u ook zelf spullen meebrengen voor de lunch of diner, wat u dan in het keukentje kunt bereiden. Voor inkopen is er een supermarkt op ongeveer 2 km afstand.
Als U zich eens lekker wilt laten verwennen, dan gaat u eten in een van de vele uitstekende restaurants of eethuisjes in de omgeving, waar u o.a. kunt genieten van heerlijke Brabantse gerechten.

De kamers zijn ook zeer geschikt voor zakenmensen die korte of langere tijd werkzaam zijn in de omgeving en die de voorkeur geven aan een kleinschalige locatie waar ze in hun vrije tijd tot rust kunnen komen. Maar ook rustig kunnen werken met eigen meegebrachte lap-top of computer.

Prijzen voor langer verblijf in overleg.